Μενού
Το καλάθι σου

Αποξηραμένα Φρούτα

Αποξηραμένα Φρούτα
ΚΑΡΥΔΑ CHIPS RAWΤο ύψος του δέντρου της καρύδας ξεπερνά τα 30 μέτρα. Το άρωμά της θυμίζει εξωτικούς προορισμούς. Κάθε φοίνικας «παράγει» κατά μέσο όρο 75 καρύδες το χρόνο. Το γάλα και το λάδι της χρησιμοποιούνταιι στην κοσμετολογία, στην μαγειρική και στην ποτοποιϊα. Το όνομά της το πήρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΜΕΛΙΗ μπανάνα αποτελεί σύμμαχό μας κατά της υπέρτασης και υπέρ της μυϊκής ενδυνάμωσης, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε κάλιο. Το κάλιο είναι ένας ηλεκτρολύτης που παίζει σπουδαίο ρόλο στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, ενώ βοηθά και στ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Οι μαύρες σταφίδες είναι αποξηραμένα σταφύλια  τα οποία χρησιμοποιούνται ως συστατικό για πολλά φαγητά και εξαιρετικά γλυκά, ενώ από μόνες τους αποτελούν ένα ωραίο σνακ ειδικά για αθλητές.Τι λέει η παράδοση:Σταφύλια αποξηραίνονταν στον ήλιο για σταφίδες από το 1490π.Χ. Οι Φοίνικες ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
ΣΤΑΦΙΔΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΟι ξανθές σταφίδες είναι αποξηραμένα σταφύλιαμ  τα οποία χρησιμοποιούνται ως συστατικό για πολλά φαγητά και εξαιρετικά γλυκά, ενώ από μόνες τους αποτελούν ένα ωραίο σνακ ειδικά για αθλητές.Τι λέει η παράδοση:Σταφύλια αποξηραίνονταν στον ήλιο για σταφίδες από το ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Τα σύκα είναι πλούσια πηγή καλίου και σιδήρου. Μειώνουν  την κατακράτηση νερού. Έχουν ασβέστιο οφέλιμο για τα οστά και τα νεύρα. Περιέχουν μαγνήσιο ωφέλιμο για τα αγγεία, τα νεύρα, την ένταση τους πονεμένους μυες. Έχουν χαλκό που προστατεύουν από φλεγμονές όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα. Περι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΑΠΥΡΗΝΟΙΤα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν εύκολο, θρεπτικό γεύμα, κολατσιό και υγιεινό σνακ. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τα αποξηραμένα φρούτα διότι είναι γλυκά χωρίς να αυξάνουν την όρεξη. Μπορούν να αντικαταστήσουν ένα γλυκό το οποίο περιέχε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Βερίκοκα απύρηνα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Δαμάσκηνα απύρηνα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καρύδα τριμμένη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)